Zakres odpowiedzialności:
? współtworzenie karty menu
? dbanie o estetykę dań
? profesjonalne świadczenie usług kucharskich
Wymagania:
? wykształcenie zawodowe
? doświadczenie w zawodzie minimum 3 lata (potwierdzone referencjami).
? umiejętności kulinarne w kuchni staropolskiej oraz jednej z uznanych kuchni europejskich (włoska, francuska, grecka)
? dyspozycyjność
? kreatywność
? umiejętność pracy w zespole
? znajomość norm HACCP
? posiadanie aktualnych badań dla celów sanitarno ? epidemiologicznych.
Oferujemy:
? umowę o pracę,
? atrakcyjne stałe wynagrodzenie,
? system premiowy adekwatny do wyników pracy zespołu,
? szanse związane z rozwojem organizacji i przedsiębiorstwa,
Aplikacje (cv, list motywacyjny) wraz ze zdjęciem prosimy przesyłać na adres e-mail:
rekrutacja@hotelewam.pl
lub składać osobiście
w Obiekcie Hotelowym ?Lwowiak? w Przemyślu, ul. Lwowska 36 (skrzyżowanie z Batorego)
(Dawniej Hotelik ?Halszka?, w budynku byłego Internatu Garnizonowego)
Termin nadsyłania podań: 28.09.2007 r.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli \"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.)\".